Velkommen til Ådalsboligerne

 

Nyopførte Funkisboliger i Silkeborg 130, 140 og 150 m2

danbolig Silkeborg har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til Ådals-boligerne. 32 nyopførte funkisboliger beliggende naturskønt ved Funder Ådal og samtidig bynært i forhold til Silkeborg Midtbys mange muligheder.

 

Beliggenheden er unik. Tæt på den smukkeste natur i form af Funder Ådal med store fredsskovsområder, og eng i kuperet område centreret om den smukke ådal, som blev dannet for over 10.000 år siden af gletsjere fra istiden.

 

Ådals-boligerne repræsenterer mangfoldighed og variation, både når det gælder den samlede bebyggelse og de individuelle boliger, i flere forskellige størrelser og indretninger. De moderne boliger har adgang til grønne områder og udstråler en unik sammenhæng mellem indre og ydre værdier. En del af dette ses blandt andet ved de store vinduer og stilrene detaljer, krydret med en moderne nordisk arkitektur i funkis-stilen, om blandt andre Arne Jacobsen var kendt for. I får derfor et traditionelt byhus i arkitektonisk nyfortolkning med fokus på design og funktionalitet.

Boligerne er beliggende i en bydel i vækst. I dette forholdsvis nye kvarter er man tæt på Midtbyen, har naturen lige udenfor døren og samtidig er der en REMA 1000 på vej, blot 2 minutters gang fra Ådals-boligerne. De lukkede stisystemer fører sikkert til skole fra 0-9 klasse, SFO og børnehave – som Silkeborg Kommune netop har udvidet og udviklet. Dette kombineret med let til- og frakørsel til Aarhus/Herning motorvejen gør, at dette område er blevet et ekstremt populært boligområde.

 

 

Kontakt danbolig Silkeborg på tlf. 8682 9411 – og aftal gerne et informations- og salgsmøde og få alt information omkring området, den samlede bebyggelse og de individuelle boliger.

THL Ejendomme ApS

v/Thomas Lund

Siriusvej 17

DK7430 Ikast