Hvem er vi?

Funktionelt kvalitetsbyggeri

THL-Ejendomme

THL Ejendomme beskæftiger sig primært med udlejning til både privat og erhverv, vores ejendomme ligger primært i Silkeborg og omegn. Vi bestræber os på altid have nogle pæne og vedligeholdte ejendomme med tilfredse lejere.

THL Ejendomme er et ejendomsselskab med base i Ikast. Her er sikkerhed og stabilitet nøgleordene for vores lejere.
Vi beskæftiger os primært med udlejning til både private og erhverv, der primært ligger i Silkeborg og omegn. Vi prioriterer at kunne tilbyde pæne og vel vedligeholdte ejendomme til tilfredse lejere.

Vi sætter nemlig en stor ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, vores boliger og vores kunders tilfredshed.

Har du en investeringsejendom på minimum 8 lejemål, så er vi meget interesserede i at høre nærmere fra dig.

01

Håndværk

Vores kunder kan stole på os. Vi lever af at levere et godt stykke arbejde og ingen opgaver er for små eller store. Vi laver alle former for ombygninger, tilbygninger, nybyggeri, renoveringer og alt andet indenfor vores fag.

02

Kvalitet

Vi sætter en ære i den personlige kontakt, og prioriterer sikkerhed og den håndværksmæssige kvalitet til allerhøjeste niveau. Vi sikrer altid tid til en god dialog om opgaven.

03

Service

Som kunde har du en fast kontaktperson igennem hele forløbet, og processen støttes og styres med professionel sags-styring fra kontoret.